Fitness Faciliteiten bij Parkstad Powergym

logo 045 Parkstad Powergym Bovenverdieping

Cardio, Spinning, Fitness, Powerplate, Better Belly

Bovenverdieping Parkstad Powergym

De bovenverdieping bij Parkstad Powergym is speciaal ingericht voor algehele fitness, voor mensen die gewoon lekker willen bewegen, fitnessen en afvallen door middel van moderne cardio en fitness apparatuur. 

Op deze verdieping vindt je alle soorten cardio apparatuur en een veelvoud aan Precor fitness apparatuur met handige steekgewichten. De Better Belly fietsen staan gereed voor 45 minuten fietsen. Voor de Powerplates is een aparte ruimte ingericht. Meer info over de bovenverdieping? Boek een Proeftraining of een B1 Begeleiding.

logo 045 Parkstad Powergym Benedenverdieping

Oldskool B.B., Functional Training, Crosssport

Benedenverdieping Parkstad Powergym

De benedenverdieping heeft een andere sfeer dan de bovenverdieping. Je vindt hier geen fijne apparatuur met steekgewichten, maar rauwe Plate Loaded toestellen (Hammer Strength). Het karakter van de zaal is nog steeds het karakter van een oude auto garage met rolpoort. Magnifiek indien je van rauw en industrieel design houd. Er is hier bewust gekozen voor Oldskool Body-Building en Rauwe Functionele Training. De muziek is hier ook meer op de voorgrond is dan op de bovenverdieping. Meer info over de benedenverdieping? Boek gratis een Proeftraining of een B2 Begeleiding of ga voor Groepslessen of Educatieve modules.

logo 045 Parkstad Powergym Outdoor

Diverse faciliteiten

Parkstad Powergym is gelegen op een terrein van 8000m2 met voldoende "uitloop" mogelijkheden. Op het buitenterrein achter het gebouw worden momenteel werkzaamheden verricht om outdoor trainingsgelegenheid te creëren. Je vindt daar al de bekende Traktorband, touwen e.d. om oefeningen mee te doen.  Je kunt natuurlijk ook je kettle bells mee naar buiten nemen en daar je oefeningen doen. Dit terrein staat ter beschikking voor Bootcamp en cross sports. Zie ook onze Outdoor pagina voor verschillende spannende Outdoor Missies.

Fitness & Service

045 T-Shirts en Hoodies (51)

Lidmaatschap & Service (8)
Meten / Wegen / Testen (6)